duminică, 29 noiembrie 2009

Primele iesiri in trafic (episodul 1)


multe vede un om la viata lui, dar cred ca daca iubitul meu ar fi stiut ce-l va astepta cand va iesi prima oara cu mine in trafic, m-ar fi parasit dinainte sa ma cunoasca . acum insa raul fiind deja produs (adica faptul ca m-a cunoscut ).......si facand greseala in a ma sustine sa iau permisul, a venit si ziua in care a trebuit sa ma urc pe troaca si sa ies in trafic. eu pe xlr 125, el pe dominator 650. el in fata, eu in spate (macar atunci ).

zona: berceni
viteza de "groaziera": 30 km/ ora
alte "ingrediente": frica-panica-teama-sperietura-morala-panica-teroare-mustrare-lacrimi-panica-morala-frica-teama-panica

am luat-o pe stradute catinel, pana la benzinarie, sa alimentam "bicicleta" mea. am bagat a doua....deja era turbo. opreste la intretaierea stradutelor, asigura-te, da semnal, opreste iar, porneste fara sa se opreasca mobra, sa-ti iei maciuci...intr-un final glorios, am ajuns la benzinarie, ocazie cu care iubitul mi-a tinut si morala de rigoare. vrem sa plecam din benzinarie. semnal el. semnal si eu. se asigura, pleaca. ma asigur si eu, plec. si vad ca s-a oprit...ce era sa fac? intru in el. TANTAMIIISS....pune cricul, se da jos (era sa fac stop cardiac...gata, am pus-o). vine spre mine. ridica viziera (in tot acest timp cred ca curgea apa din ghidon de cum il strangeam. deja auzeam vocea din trailerele de la fime: „one man.... one desire.....TO KICK YOUR STUPID ASS”). ma intreaba: de ce ai intrat in mine? raspund, izbucnind in lacrimi: NU STIUUUUUUU. in fine...morala de rigoare, ogoirea de dupa, plecam. trece el de trecerea de pietoni. dau sa trec si eu, dar rasare o babuta care vrea sa traverseze. panica. opreste. trece babuta. dau sa plec, se opreste motorul. PANICAAA. in fine, pornesc intr-un final glorios (masinile m-au ocolit, nu m-a claxonat nimeni, ma pot injura linistiti). plec. al meu ma astepta in spatele unei dubite parcate. opresc. se asigura, pleaca. ma asigur, se opreste motorul. PAAANICAAA. pornesc motorul. ma asigur, veneau masini. stau...si stau...si stau...si a oprit si autobuzul in statie, si a plecat si autobuzul din statie, si mi s-a sucit si gatul tot uitandu-ma dupa masinile care veneau din spate si am descoperit ca ma pot uita si doar in oglinda, fara sa-mi sucesc gatul precum bufnitele....si am stat pana n-am mai vazut nici o masina . mi-a fost frica sa ma bag, pentru ca sunt inca inceata la accelerat si dat drumul la ambreiaj. buuuunnn. dupe care iar pe stradute, inapoi la iubitul acasa. si tigara-tigara-tigara-tigara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu